Flowerwall huren

Een echte eye catcher voor elk event! Bij Flowerwallz.nl kun je unieke handgemaakte flowerwalls huren.

Waarom Flowerwallz.nl

  Haal & brengservice
  Direct online huren
  Landelijke dekking
  Maatwerk mogelijk
 Uniek in Nederland

Flowerwall huren bij Flowerwallz.nl!

Bij Flowerwallz.nl kun je direct online een bloemenmuur naar keuze huren. Aangezien wij gevestigd zijn in Utrecht, midden Nederland, zijn wij in staat om door heel Nederland te leveren tegen scherpe tarieven. Uiteraard is het ook mogelijk om op afspraak zelf flowerwalls op te komen halen.

Zoals je kunt begrijpen zijn de bloemenmuur redelijk groot. Daarom hebben wij onze flowerwalls opgedeeld in verschillende stukken zodat het makkelijk is om de muren te vervoeren en op te zetten en daarna weer makkelijk af te bouwen. Dat is wel zon handig!

Wanneer je een flowerwall huurt bij Flowerwallz.nl ben je direct onzorgd. Wij zorgen er namelijk zelf voor dat alles geregeld wordt, van vervoer tot aan ophalen.

Meer lezen
Bij ons kun je terecht voor de verhuur van losse flowerwalls of juist een gehele decoratie voor jouw event. Wij denken graag met je mee.Weetje niet precies wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op.

Ben je opzoek naar een specifieke bloemenmuur die je niet terug kunt vinden bij ons op de website? Wij maken op custom flowerwalls, dit houdt in dat u kunt aangeven wat u precies nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat we de juiste flowerwall op het juiste moment klaar hebben.

Wij leveren een flowerwall in Nederland maar ook in Belgie.

Waar kun je een Flowerwall voor gebruiken?

Je kunt een 3d flowerwall gebruiken als:

  • Achtergrond voor het “taartmoment” op een bruiloft
  • Achtergrond voor een ceremonie
  • Als decoratie op iedere plek: achterwand voor een diner, aankleding voor een beurs, verjaardag, als achtergrond voor gasten om te poseren, als eyecatcher op je event. Noem het maar op!

De mogelijkheden voor een bloemenmuur zijn haast onbeperkt en daarnaast eenvoudig aan te passen. Laat bijvoorbeeld de kleuren volledig overlopen in de rest van de decoratie