Alles over flowerwalls

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor jouw event? Bij Flowerwallz.nl kun je unieke hangemaakte 3D flowerwalls huren

Waarom Flowerwallz.nl

  Haal & brengservice
  Direct online reserveren
  Landelijke dekking
  Maatwerk mogelijk
 Uniek in Nederland

Wat is een Flowerwall?

Sinds de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye west in Florence zijn bloemenmuren op bruiloften en andere events enorm populair geworden. Ook in Nederland zien we dit fenomeen steeds vaker op bruiloften en andere evenementen. Waarom een saaie achtergrond als je deze kunt versieren met mooie bloemen?!

Een luxe wand volledig gemaakt van bloemen is een spectaculaire manier om een eye-catcher te creëren op een bruiloft. In dit geval gaat het om 3D bloemen om een extra dimensie te geven aan het effect. Het is natuurlijk ook mogelijk om te werken met echte bloemen, alleen is dit relatief duur en daarnaast zijn verse bloemen moeilijk goed te houden voor langere periodes. 

Een andere optie voor een bloemenmuur is het gebruik maken van syntetische bloemen. Flowerwallz.nl is gespecialiseerd in het creëren van flowerwalls met handgemaakte 3D bloemen, gemaakt van speciale karton.

Waar kun je een Flowerwall voor gebruiken?

Je kunt een 3d flowerwall gebruiken als:

  • Achtergrond voor het “taartmoment”
  • Achtergrond voor de ceremonie
  • Als decoratie op iedere plek: achterwand voor een diner, aankleding voor een beurs, verjaardag, als achtergrond voor gasten om te poseren, als eyecatcher op je event. Noem het maar op!

De mogelijkheden voor een bloemenmuur zijn haast onbeperkt en daarnaast eenvoudig aan te passen. Laat bijvoorbeeld de kleuren volledig overlopen in de rest van de decoratie