Alles over Bloemenmuren

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor jouw event? Bij Flowerwallz.nl kun je unieke hangemaakte bloemenmuren huren.

Voordelen bij Flowerwallz.nl

  Haal & brengservice
  Direct online reserveren
  Landelijke dekking
  Maatwerk mogelijk
 Uniek in Nederland

Wat is een Bloemenmuur?

Of je nou recentelijk naar een bruiloft bent geweest, foto´s van een bruiloft hebt gezien of wanneer je zelf een bruiloft aan het plannen bent. De kans is groot dat je een of meerdere foto’s bent tegengekomen waarbij bloemenmuren centraal staan. De flowerwall trend gaat de hele wereld over en dat is niet gek. Met een bloemenmuur heb je namelijk in een handomdraai een geweldige backdrop voor elk event. Denk hierbij aan een bruiloft, baby shower, verjaardag, huisfeest, noem het maar op.

Meer lezen

De trend is sinds het bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West ontstaan. Tijdens hun bruiloft stonden bloemenmuren centraal. Het waren witte metershoge (echte) bloemenmuren vol met rozen en pioenen. Het is niet gek dat dit meteen een trend werd en tegenwoordig ook overal op events wordt toegepast en zeker in de toekomst ook een grote rol zal gaat spelen op events.

Met een mooie bloemenmuur heb je meteen een unieke achtergrond waar jouw gasten in grote groepen voor kunnen staan om de leukste foto´s te schieten en dat zonder filters of photoshop J Jouw gasten zullen dit gegarandeerd geweldig vinden.

Waar kun je een Bloemenmuur voor gebruiken?

Je kunt een bloemenmuur gebruiken als:

  • Achtergrond bij een babyshower
  • Achtergrond voor een photobooth
  • Als decoratie op iedere plek: achterwand voor een diner, aankleding voor een beurs, verjaardag, als achtergrond voor gasten om te poseren, als eyecatcher op je event. Noem het maar op!

De mogelijkheden voor een bloemenmuur zijn haast onbeperkt en daarnaast eenvoudig aan te passen. Laat bijvoorbeeld de kleuren volledig overlopen in de rest van de decoratie